Jag är smart!

Tjena hopp!

Ja, var ska jag börja i dag då?

Husse har som sagt fått dille på att hjärngympa med mig. Jag kan lova att jag inte är sen på att haka på hans galna upptåg, spec inte då det finns FROLIC med i bilden. Man är ju inte dum heller! Men idag så tog han nog priset vill jag lova. Han tog ett gäng med godis i hans så kallade "godis ficka" sedan den genomskinliga plastburken. Efter att ha listat ut hur jag skulle få ut godisen från burken så trodde jag att man skulle få fläka ut sin stiliga och håriga kropp på parkettgolvet, men icket då!

Galningen till husse fick dagens så kallade "Snilleblixt". Han skulle lära mig att fånga godis i luften. Först så ska man ju tydligen sitta fint sedan hålla koll på godisbiten för att sedan fånga den i luften. Jaja han kan ju hålla på för jag är ju glad över att få godis iallafall. Finns det lättare sätt att få godis på?

Men ikväll så missade jag min stora chans!!!  Köket är ett intressant ställe för mig att vara spec då min mat ska göras i ordning. Ikväll så gissa vad paff jag blev då jag missade min chans att undersöka i fall det av någon konstig anledning skulle "råka" ramla något på golvet!!  Nästa gång tänker jag då inte ligga och sova, vill inte missa min chans!

i morgon så ska jag med husse på jobbet sedan lär det väl ska bli hjärngympa... undra tro vad han ska hitta på då? lära mig att cykla kanske?

jaja nu ska jag återgå till mitt viloläge och snarka!

Vi höres!
Mozart

36kilo senare

Tjena!

Nu är det hög tid för mig att uppdatera lite här på bloggen!

Mitt "lilla" bernerliv är för tillfället helt kalasbra! Jag äter, sover, busar, leker, går och gör allt för att min husse och matte ska vara nöjd med mig, vilket inte borde vara speciellt svårt tycker jag. Ikväll så har husse och jag haft grabbkväll. Husse han fick ett knäppslag och började "hjärngympa" med mig. Fick leta godis under en genomskinlig plastburk, okej jag erkänner att lite klurigt var det att komma på hur man skulle göra men till slut så!! Sedan försökte han få mig att sitta så nära hans vänstra sida som möjligt på kommandot fot. Eller vad säger ni hundar, vad gör man inte för lite Frolic?

I går söndag var kanonkul dag! När det var promenaddags så gick vi förbi min nya polare Ellie! Hon är en härlig och go´ bernerbrud på 1,5år. Vi alla tog en långpromenad i snön och njöt verkligen av ett underbart vinterväder!! Ellie och jag vi spranglösa och och busade i nästan två timmar. Älskar verkligen att leka med Ellie!! Vi har superkul tillsammans. Så nu när vi går förbi deras hus så tvärsätter jag mig och spanar efter henne i hopp om att hon skulle vara ute i trädgården.  undra tro om jag håller på att bli kär i henne? det pirrar så härligt i magen då jag ser hennes mörka fina ögon, men snacka om fin päls bruden har!!

I helgen har jag tydligen hört ett ryckte om att det ska bli utflyckt!! De har pratat om att vara ute i skogen och busa hela lördagens förmiddag och vi skulle tydligen käka ute... ska iaf bli spännande att få käka på "le restaurante la frolic".

Nej vänner nu ska jag göra något som jag är superbra på, och det är att fläka ut min håriga kropp på det sköna golvet och intag viloläget!!

Vi höres!
Mozart

Busdag med Ajax min bror!!

Tjena!

Ny är jag tillbaka på mina anrika ägor på Frösön. Allt verkar att se ut som vanligt och det känns kanonskönt att få vara hemma hos mig igen.

Idag så har jag slöat nästan hela dagen och njutit av att få spatsera omkring på mina manér och kika efter så att mina revir inte var bortpinkade av andra, de flesta var kvar och de som hade rykt pinkade jag in igen. På eftermiddagen så kom min käre bror Ajax och hälsade på ett tag. Så superkul det var att äntligen få träffa honom igen. Vi passade på att busa och leka ute i snön. Enligt våra mattor och hussar så är vi ganska lika i sätt och kropp, klart att vi är, vad tror dom vi är ju bröder ju! Medans vår tvåfotingar satt och prata och drack något som kallades för kaffe så passade vi på att leka inomhus tills att tröttheten kom smygades.  Hur som helst så tyckte jag att lyckan var gjord att vi äntligen fick träffas igen. Men jag undrar hur mina andra syskon har det.

Eftersom husse och matte har fotot mig en heeel del under jul och nyår så ska sno ett par bilder och visa er! håll till godo.



   

   



Vatten måste man ha så vi orkar att leka!



Så här glada är vi när vi får vara tillsammans!!

Vi höres!
/ /Mozart

2009

Jaha då är det alltså 2009. Tycker nog inte att det är så superstor skillnad mot förra året. Har inte börjat med några nya grejer utan allt flyter på som vanligt i mitt lilla bernerliv, jag:

*sover
*äter
*går på toa
*leker
*busar

Exakt samma saker som 2008. Mitt nyårslöfte är att försöka sluta bita efter kopplet, men än så länge har det inte gått så bra, men jag tänker inte ge upp om att lyckas.

Jag firade min första nyårsdag med Astor och Nemo! Tuggben och grisöra festade vi loss på. What a party vi hade!

Rackarns vad skumt klockan 00:00 då himlen fick mängder av färgade prickar och massor med pang samt tjutande! Oj oj vad jag vaktade huset, fast närheten till husses ben var trevligare. Jag gjorde ett modigt försök med att springa ut i trädgården och säga i från men det gick inte så bra! Dagen efter så låg jag helt utslagen och sova mesta dels av dagen för att kunna busa. Tyvärr så råkade jag ha en vilodag....

Idag så har jag gjort en godgärning!
For med husse och matte till hans mormor. Värsta grymma stället, det fanns ju mat överallt, och lyckan var gjord.
Passade på att dammsuga golvet, tvätta rullstolen och se till att allt skulle vara som det ska. Resten av dagen har jag mest ägnat mig åt att terrorisera husse med att naffsa, tigga kli, busa, hoppa, tigga mat....ja ni förstår själva vilken toppendag jag har haft? ... undra tro om husse har fått tillbaka sitt goda humör?? Bäst att kika efter

Höres
Mozart


RSS 2.0