Uppfostringsanstalten 2.

Snälla, snälla snälla, snälla jag säger snälla, snälla snälla snälla låt mig få slippa det här jag vill inte vara med!

Inte för att jag brukar lyssna på schlagerlåtar af Ugglas, men i min situation just nu så tycker jag att det passar mitt känslomässiga tillstånd helt förträffligt.

I morgon 18:30 kommer domen mot: Unge Herr Mozart.

Tydligen så ska jag inställa mig, igen, på uppfostringsanstalten även kallad för "Allmännlydnad". Husse och matte, som i nuläget anser sig vara målsägande på åklagarsidan, tycker visst att mina öron är konstiga samt att det är fullt med knäck synd för dem att det snart bara är 6månader kvar till Julhelgerna.

Visst kan jag väl förstå dem till en viss gräns. Som idag har jag gjort allt för att reta gallfeber på husse och matte vid prommenaderna på mina kungliga ägor. Det är ju kul att hoppa, försöka naffsa i husses jacka, dofta på kissfläckar, hitta ett spår som går åt motsatt håll som de vill gå, diska av köksbordet från smulor, springa efter alla tikar jag ser, se om jag är större än mötande hanar, tigga så fort en hand åker ner i byxfickan osv.

Förtillfället så har jag ju fullt upp med att upptäcka "en annan del av Frösön" . Vill ju inte hålla på med att gå fint i koppel eller gå fot. Så varför måste jag gå på allmännlydnad? får nog ta ett ordentligt snack med tvåfotingarna...

Inser i och för sig ett par fördelar med att gå på kursen:

1) Tikar
2) Nya polare?
3) Massa godis, bara genom att göra som de säger....

Kanske inte är så dumt med uppfostringsanstalten, i alla fall...

Har under en tid vart hos fru Doktor, en trevlig prick det där. Men jag är visst allergisk mot något som kallas för "protein". Så nu käkar jag ett specialfoder till H& M vet vilken protein som jag inte tål. Inte klagar jag av det nya fodret för jag har fått MASSOR med mer energi i min kropp och min mage mår bra mycket bättre. Den stora nackdelen är att Grisöronen får visst vänta på obestämd tid.

Förstår ni min oro? Vart är världen på väg?

Vi höres!
// Mozart


Nu har jag gjort det!

Hej hopp!

Vill minnas att i ett tidigare blogginlägg så nämnde jag något om att bli omslagsvalp!

Nu har jag tagit saken i egna tassar och satt in en subtil annons om att slå igenom och eventuellt få kontakt med en snygg tik! Vad tror ni får jag nått napp i sommar?


http://vovve.net/Raser/gallery.asp?id=49&p=1&pid=34107

RSS 2.0