Nosa, nosade och nosat!

Tjena!

Nu är jag hemma på Frösön igen. Efter en lång samt mycket bra  sommar!

En sak är ju lite jobbigt med att vara borta så länge som jag har vart, och det är alla "kiss-mail". Som Kungen av Frösön måste jag ju läsa av samtliga lycktstolpar, kissfläckar, gräsytor och ja nästan allt som går att lukta på. Just nu är det lite väl mycket att lukta in sig på så jag hinner knappt att skita eller pinka. Men vem vill missa en fläck från en snygg tik?? inte jag, och jag tror inte att mina tvåfotingar vill missa nått av deras så kallade "E-mail"

Ikväll så var jag ju tvungen att kolla av mina "bomärken" så att ingen annan har tagit dem, än vill jag inte abdikera som kung! Och kvällens stoa lärdom är att jag inte kan lyfta på benet och pinka då jag nosar på allt runtomkring, blir så blött om benen då.

På hemvägen så hade det givetvis kommit nya "kiss-mail" som skulle läsas av. Men till min stora förvåning så står hon en liten bit bort och tittar på mig. Min kropp blev till is.... vi bara tittade på varandra och svansarna gick som elvispar. Visst var det Ellie!! Snyggare än hon kan man ju inte vara, iallafall om man är en bernertik annars så är det jag som gäller.

Lite snack och mycket verkstad var det! Fy rackarns vad vi busade och lekte, och jag tror att vi fann våra hjärtan igen efter sommarens distansförhållande. Vi kutade på gräsvllen upp och ner, ner och upp, lekte ta fatt, brottades sedan vart det en och annan kram speciellt då inte våra hussar såg oss. Jag måste erkänna att det känns så himla gött att inte någon annan hane har snott henne från mig. Så vacker hon är, stilig, spänstig, lurvig och bruna fina ögon, oj oj oj.

Nu måste jag ta och vila mig lite är helt slut i skallen av alla "kiss-mail" och en lång stund med lek samt bus med den snyggaste bruttan som finns!

Vi höres!
/ Mozart

RSS 2.0