Utställning på Frösön

Tjena vänner!

Då har jag fått vara på min första inofficiella utställning och det verkar som att det inte är den sissta heller både jag, husse och matte fick blodadtand, ett uttryck är det vi fick inte blodiga tänder.



Här står jag och spanar innan vi ska in i hallen som var ett flyghangar på F4:a


Så mycket hundar av alla dess slag och för att inte tala om alla läckra tikar som var överallt. I was in heaven! Jobbigt tyckte jag allt att det var, spec med all väntan och att jag inte fick leka och busa som jag ville. Husse och matte var skitstränga på det. Vilket ledde till massvis med godis!





Fanns en del folk som jag och husse kände sedan vår Valpkurs, kul att se dem gå i ringen.




Som den här snyggingen Wilma, vi var kurspolare... fast då var vi båda något mindre. Snygg va??

Det var bara två Berner sennen hundar, jag och min kompis Kajsa.



Ovan ser ni min kompis Kajsa, som hellre spanar på matte än på mig..

Det gick bra för mig samt att domaren gillade mig, klart jag är ju kungen av Frösön! Så här tyckte domaren om mig:

" 22 månader, maskulin hane, maskulint huvud med goda proportioner, aningen lösa ögonkanter, något röd ögonvita, stark bra hals, bra rygg och kors, bra svans, välutvecklat förbröst med bra bröstdjup, bra välvning på revbenen, välvinklad fram och bak, bra ben och tassar, när han rör sig i trav rör han sig bra, passar tyvärr ofta, mycket bra päls med härliga färger och tecken"  




Här njuter jag över min tillvaro som kung!


Mitt resultat blev: HP (hederspris) BIR (bäst i ras) och femte placering i grupp!!!




Trots mitt liv som glamour kung så är det nog ändå så här jag trivs allra bäst....




// Vi höres
Raggarkungen Mozart


Kunglig audiens!

Tjena hopp alla glada vänner!

Hoppas inte att ni har övergett min blogg som Kungen av Frösön.

Nu tror jag att det har slagit slint i skallen på Husse och Matte. Enligt vad jag har hört och kan förstå så har de anmält mig, trots att jag inte har gjort något dumt. Först var jag livrädd över vad fick hör men sedan visade det sig att det var till en Hundutställning här å Frösön. Lättnaden blev stor. Visserligen kan jag ju förstå att de vill ha en Kunglig audiens på utställningen så vem är inte lämpad för det? ... japp, du tänkte rätt, självklart så ska jag närvara och glida in på den röda mattan i min elegans för att vinka glatt med min svans åt mitt folk.

Sedan till veckan som kommer så skall jag frisseras vid öronen, tassar och vid benen. Det tycker jag inte om, fast vad gör man inte för att späda på sin glans?

nu har jag inte tid att skriva mer i dag för nu ska jag ÄTA, ut på en runda, träna på att vifta på min svans samt inventera nya kissfläckar!

Vi höres!
Mozart 

RSS 2.0