Påsk!

Tjena hopp!

Nu har jag återigen landat i mitt kungarike af Frösön. Har varit på statsbesök i Vestra Götalands Län. För att på ett sedvanligt sätt inviga samt fira Påsk. Kika på bilderna hur skönt och bra jag har haft det!



Kollar av vilka andra typer av djur som har besökt mitt residens!



Säger till alla Kossor att hålla sig på ett behörigt avstånd!



Passa på att kolla av köket, eller jobba som korvgubbe? medans alla andra var ute! Känns som jag blev tagen på bargärning....



Att springa lös och ledig tog all min energi, så vila var skönt!


Nu är vi hemma igen på mina ägor i Jämtland! Så snart ska vi ut och kolla av vilka som har inkräktat på mina ägor!

Vi höres!
// Mozart

Nu är det kört, igen!

Hjääälp! Vad ska jag ta mig till?

Just nu så gör jag allt för att ställa in mig hos husse. Tror ni att det fungerar??? Eexakt, inte ett skit. Trotts min lojala inställning och mitt levnadsglada humör så åker jag ändå på att få göra en massa saker som jag egentligen inte förtjänar.

Idag 2011-04-03 så har jag lyckats lura ut vad husse har för baktankar. Tydligen så tycker han att min kroppshygien är något otrevlig. Planerna ser ut att bli ett ogillandes Vårbad!!! Med Schampo och nån annan "pälskräm" ... hallå, ser jag ut att vara en tik som måste fixa med klorna och hålla på med pälsen hela tiden?? Jag är ju bara glad, lycklig och älskar att kuta i snö, lera och grus. I bland så är det väl manligt att till och med rulla sig lite i skiten?? Så varför måste husse klaga? beror det på den höga dammsugningen eller min så kallade kroppshygien?? Bara han inte får för sig att ge mig deoderant och nån lukta gott ... Jag vill inte bada! Tyvärr så känns det som att hoppets låga är borta i hopp om att slippa. Trotts mina bruna bedjande ögon så viker husse inte en millimeter... *suck*

Sedan är det visst dags igen för att återgå till den så kallade Uppfostringsanstalten! Om några dagar så ska jag visa min briljans i att "försöka" vara en lydig och glad Bernis. Vilket kommer att gå helt exemplariskt, hoppas jag. För jag menar, vad gör man inte för att bli övergödd av leversnittar, klapp och gos?? Jag är ju smart!

Kan detta vara en bestraffning för mitt beteende med att jag insett att bordet i köket brukar ha en massa gott samt att jag är så pass smart att min tunga blir väldigt lång?? Själv tycker jag att husse får skylla sig själv när han sitter vid Tv:n för att käka och lämnar maten på bordet i köket. Ska jag verkligen bli straffad då??

Tror jag lägger mig och ylar på texten " ingen förstår hur dåligt jag mår, ingen förstår min oro"

Vi höres!
/ Mozart


RSS 2.0