Snart fyller jag 1år

Tjooohoo!!

Ibland så är det allt bra att ha stora öron och att vara nyfiken som en liten strut! Nu på Söndag så fyller jag äntligen 1år.

Nu är Kungen av Frösön snart en stor kille. Hörde husse och matte sitta och prata om den stora dagen. Verkar bli en dag som kommer att innehålla en del presenter. Men det bästa är att jag lyckades höra att jag ska få tårta!!...räkost och godis skulle den tydligen garneras med, inte mig emot. Så Söndagen den 3maj är jag och min bror Ajax 1år gamla! ..

Appropå strut så har jag en STOR plaststrut runt halsen. Har visst fått nått strul med huden. Jobbig sak att bära på spec då man vill klia och slicka på sig. Jag når ju inte speciellt mycket, suck. Sedan så måste jag ju bada, igen. Givetvis är det tvågånger i veckan. Men annars så mår jag bra och jag har fått tillbaka min aptit! Mat är ju helt underbart gott.

Trots min stora parabol så lyckas jag ju med en del knep. Jag har ju lärt mig att plocka upp godis från golvet med den, fånga godis i luften, möblera om i lyan och troligvis gett husse och matte en anledning att byta tapeter i köket samt att krypa in under sängen. Jag får ju inte vara osmart! Men det trick jag är mest nöjd med är att jag kan balansera en godis på nosen och på komandot varsågod rycka till och fånga den så den inte ramlar ner på marken,fast utan tratt. Heavy stuff!

Men jag tycker att det är lite jobbigt med att ha parabolen på mig. Jag blir ju inte så smidig då den är på och sedan så blir jag ju kallad för PARABOL-art, för jag menar hur skulle det se ut om det kom en tik på besök?? Man vill ju inte se ut som en trattkantarell.

Ja nu ska jag ta min parabol och vila en sväng, har vart mycket med löptikar som gått på min stig, blir ju helt slut.!!


givet så skulle kameran fram....suck!

Vi höres!
/ Mozart.

Påsklovet och sköna dagar på torpet

Tjabba tjena hallå!

Alltså, nu är jag fundersammen så det slår härliga till. Det jag undrar över är: Hur kan all snö vara borta så snabbt? och i så fall var ska jag få göra mina små och STORA behov? Har ju vart på en tripp söder ut fått njutit nästan av sommarvärme. Men skönt var det på något sätt att få pinka i en minimal snöhög i Borlänge på hemresan.

Tänkte visa lite bilder på hur  skönt jag kan ha det



Givet så måste man se i fall husses föräldrar är lite bättre på att tappa mat på golvet, synd att husse var i närheten bara.



Gör ett tappert försök till att räfsa löv, eller så njuter jag av att få springa och leka!



Håller kollen på husse och hans far när de fäller träd



Matte skrker: MAAAAT!! Bäst att komma då. Annars så springer jag ärovarv och är lös.



När träden var fällda så skulle grenar och kvistar dras bort, jag är lämpad för den uppgiften!



Bortskämd blev jag också! Med grisöron och påskägg som var full med levergodis och frolic.



Råkade visst bli kopplad då jag drog ut på vägen och ville hälsa på ett par folk som gick på vägen, så gick det. Trots att husse har sagt att jag ska vara trevlig och social av mig. Hur tänker han?


Nu ska jag ta och krypa upp i min BIA-bädd och njuta av en god sömn.

Vi höres!
Mozart


RSS 2.0