God Jul

God jul kära vänner!
Hoppas att ni alla haft och har en fin julhelg och ni firar er jul på ett kanonfint sätt.

Är på mitt Kungliga julfirande i Lidköping. Som vanligt så har jag vart snäll och fått 1kg med Leversnittar samt att jag blir bortskämd med de värse saker, givetvis i ätbara former. Tycker nästan att det kunde få vara jul lite oftare jag.....

Husse och jag vi åkte skidor idag på husses farfars lägdor! En skön tur för oss båda och jag fick kuta lös brevid och hålla koll på markerna samt på husse, givetvis så kunde jag inte låta bli att hålla koll på husses faster och farbror. Lite jobbigt att pulsa omkring i snö som var upp till min midja, men jisses så gode skönt det var!

Fjäskat har jag gjort sedan jag kom hit ner och min vilja verkar gå igenom, husse och hans föräldrar skämmer bort bort mig med olika ätbara saker. I am in heaven!

Husse och jag ska åka upp till Torpet och kolla så att allt står rätt till där sedan har jag hört att det kommer bli mer jobb för mig i skidspåret, redan på Torsdag! Vad har jag gett mig in på??

Nu tänker jag inta mitt snarkade läge igen och fira min jul på det sköna och softa sätt jag har gjort hittills, känner mig lite trötter efter dagens tur på lägdan!

Ha nu en fortsatt fin jul allihop som följer min blogg!

Vi höres...

//Mozart

Frosty the Snowman!

Tjena på er!

Husse och jag har tillbringat helgen till att städa och göra det riktigt fint här hemma! Eller ska man säga husse har städat medans jag har mest bara latat mig och kollat på? Nått ska han ju ha att göra husse.

Hmm funderar på vad jag ska uppdatera er om? Tycker att mitt Bernerliv flyter på som det brukar göra. Med andra ord: Jag sover, äter, skiter, springer, busar och raggar på tikar så mycket jag bara kan!!

Har fått en kompis som heter Skrållan! Hon är en New Founlands tik på 8år!! Snacka om svårflirtad brud, eller ska man säga tant?? Jag, Mozart, gör ju ALLT för att ställa in mig och få min charm att fånga hennes intresse men icket! Honverkar ju bara bry sig om mat och vila... hmm kanske måste ändra taktik kanske! Ska fundera vidare på det.

Min husse är knäpp! Nu verkar han ha fått nått ryck med att träna "Fri gång"! Vaddå "fri gång" jag går ju fritt, springer fritt och är en självständig och FRI Bernis med egen vilja. Men som jag upplever fri gång så känns den inte så där jättefri. Jag får ju inte gå fritt som jag vill utan ska hela tiden hålla mig nära medans husse låter kopplet släpa på marken. Kan lova att OM jag vill lukta eller gå min egna väg, som jag helst vill, så blir husse irriterad!!!! Fast å andra sidan så kanske det är lika bra för jag får ju massa leversnittar... ska nog överväga detta.

Ute är det hur skönt som helst! Det är kallt och friskt eller som husse säger: Nästan myggfritt vid -22 ..
Min päls färgas vit av frosten som blir av min andedräkt, så det verkar som mitt nya smeknamn är frosty the snowman!

Tänker själva vad jag Kungen av Frösön måste stå ut med:

* Vara lydig
* Äta på komando
* göra min behov ute oavsett väder, vind och temperatur
* Ofrivillig fri gång
* En massa smeknamn....
* Möta mina underståtar utan att hälsa
* Sova på golvet
* Bli badad (usch, husse börjar prata om Julbadet)
* Kloklippning
* Se på när husse äter Ostbollar
* Gå olika kurser på uppfostringsanstalten!

Ja ni ser, listan kan göras låång.

Men å andra sidan så har vi det bra ihop jag och husse! Men i bland så skulle jag vilja ha min vilja igenom mer...

Nu prasslar det i påsar och skåpluckor som öppnas, bäst att kolla efter i fall att han tappar nått smaskens på golvet...

Vi höres!
Mozart "Frosty the snowman"

RSS 2.0