Så det kan gå!

Ibland så skämms jag för mina gärningar, fast det beror på vad som jag gjort.

I måndags morse så skulle mina morgonbehov uträttas på sedavanligt sätt i det höga gräset. Som vanligt så vill jag ha koll på vad som sker runtomkring mig. Självklart så kom det en kaxig unghund i samma ålder som jag, givetvis hanhund också. Det börjades utbytas en del skall så jag hoppar fram medans matte plockar bort mitt spill.

Det som skedde var att när jag hoppade fram för att vakta matte, hälsa och se om det var lektime så råkade hennes ringfinger hamna i kopplet. Pang sa det i fingret. Så här vart det...



Det blev visst brutet, känns lite olustigt, tycker jag. Jag ville bara vakta, hälsa och eventuellt leka lite. Tänkte inte alls att det skulle bli som det blev.


Nu ska jag ut med Matte på en skogsrunda. Medans husse stannar hemma och ser till att bli frisk!

Vi höres
Mozart "the cracker"

Skogen är skön!

Jaha då hoppas jag att det finns lite bloggläsare kvar. Jag har haft det lite tajt om tassarna och inte hunnit med att sitta och blogga. Fast nu när husse har somnat en sväng på soffan passar jag på att sno åt mig datorn.

Husse har fått dille på att träna, träna och träna mig. Så minst en timme varje kväll är vi ute i skogen och tränar inkallning och lite lydnad. Men både jag och husse älskar att vara tillsammans i skogen så vi båda är taggade på att inta skogen.Husse låter mig springa lös över stock, sten, genom lera, vattenpölar, uppför, nerför, slättför, genom lingonris, blåbärsris, som ni märker så är det all terräng som gäller, skönt tycker vi båda!

Tänkte lägga upp lite bilder från den senaste tiden....



Dagens vägval!



Bäst att kolla till husse, så han inte irrar bort sig



Så mycket med dofter, men kul har jag!



Påväg till husse på hans kommando "kom hit"



Märks det att husse gillar att fota??



I full fart kommer jag...



rekogniserar terrängen



Drar en sväng genom riset



Låter som det kommer folk i skogen...



ja, naturen är bra konstig i bland!




Så där nu är det dags att inte golvet och vila tillsig ett tag!

Vi höres
Mozart!


RSS 2.0