Dags för skolan på måndag

Hej!

What a wonderfull day det har vart! Jag har vart på jobbet och vaktat bilen, sett till att barnen sköter sig och busat med Assar. Så nu är jag trötter och vill sova för natten men om jag gissar rätt så blir det väl att ge sig ut och skvätta lite, om jag känner husse rätt.

På måndag så ska jag få sätta mig i skolbänken, eller sitta och sitta, ska börja på valpkurs! Känns spännande och roligt. Jag hoppas att jag sköter mig bra och jag gör som man ska göra som en liten Berner valp ska göra. Fast jag tror att husse vill att jag ska vara duktig, och det är jag också enligt husse och matte. Sedan hoppas jag klassen är rolig och jag får nya kompisar!

Har fått väga mig idag. Åkte med husse och matte till Coop Forum för att handla och då passade de på att stanna till vid djursjukhuset. Kul att komma dig och hälsa på lite andra hundar. Kul var det att se att min vikt ökar som den ska. Börjar förstå att det kanske är tungt att bära på mig i trapporna nu när jag väger hela 18kg. Sedan tycker jag fortfarande att det är jobbigt att tappa tänder, det klias hela tiden.  Tur att det går över snart.

I morgon så ska jag få vara ensam hemma ett par få timmar. Ska bli spännande att få vara själv och kunna ha hela lyan för sig själv. Kanske man ska ringa på någon kompis så vi kan ha lite party innan husse kommer hem. Tuggben, foppa-tofflor och ett kallt badrumsgolv, livet är underbart!!!!!

Har börjat att inse hur skönt det är med sovmorgon. Hela helgen har jag sovit ända framtill 0800 istället får att sova till 0600. Skönt, fast lite segt och tungt att vakna av att husse och matte väcker mig för att jag "måste" käka frukost. Vill ju hellre ligga kvar och pilla i pälsen och snarka. jaja, verkar som att jag inte alltid kan få som jag vill, inte för att jag brukar det men jag kan ju hoppas.

Nu ska jag ta mig en liten runda och se om mina pinnar ligger kvar i parken så jag kan få gå och sova!

God natt!
// Mozart

Kommentarer
Postat av: Emilie och Ajax

Oj vad du växer killen! Vi måste också försöka väga Ajax nånting, vore så spännande att se hur det går, vem som vuxit om vem och så. Som ni kan läsa just nu så har ajax lite ögoninflammation så de kanske blir en tur till veterinären för att få lite ögondroppar utskrivet så då kan vi ju passa på att väga honom. Ajax är en riktig trötter.. på kvällarna bara ligger han och sover och när vi vill ha med honom ut en sista gång så tittar han bara på oss där han ligger på hallgolvet(stengolv-perfeeekt!)... :) Han är väldigt duktig på att vara själv så jag hoppas de kommer gå bra för Mozart också. Han sover mest o leker med sina leksaker, dock har det ju hänt att saker som legat framme på golvet har fått sig en omgång, som när han plockat ur min nessiscär och bitit på allt från brunkräm till ögonskugga till parfym flaskan, så vi får väl skylla oss själva. :) Nu mer ser vi till att de inte ligger några frestelser framme o då går de bra.. Någon timme klarar han om jag o Anders måste vara på skolan samtidigt. Hoppas de går bra för er också med det! Kram kram från bror

2008-09-09 @ 22:30:02
URL: http://emmoberg.blogg.se/
Postat av: Nemo

2008-09-12 @ 12:58:26
URL: http://mjolistassar.blogg.se/
Postat av: Nemo

Akta dej för skolan Mozze det är såååå jobbigt en nedrans massa mygg. Man måste lyssna och man får ABSOLUT inte leka med de klasskompisarna,

Näe det är inget bra det där. Vad tror dom om oss.

Man vill ju ha lite roligt ibland.

2008-09-12 @ 13:00:07
Postat av: farmor

Hej Mozart.

Hur gick det när du var ensam hemma?Jag hoppas på att du inte hittade på något bus.kram på dig.

2008-09-18 @ 14:12:18
Postat av: Lars

Who is the fucking king of the "frozen island"???

2008-12-15 @ 21:05:16
Postat av: Anonym

Trevlig kväll! :)

2008-12-15 @ 21:09:14
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0